Nyheter

Ingen skal feire høytiden alene

Ingen behøver å være redde for å sitte alene enten det dreier seg om jul eller nyttår. Solli aktivitetshus er klar til å sørge for en hyggelig aften.

Både jule- og nyttårsaften kan føles stusslig og ensom for den som ikke har noen å feire det med. Alle rundt en virker å ha noen å feire med.
Det kan være mange grunner til at man er alene. Men man trenger ikke være det. Primus motor i foreningen Horn, Kjell Kjepperud, har i mange år arrangert julaften her i Nittedal for de som av ulike grunner ikke har noen å feire med.

Så også i år. På julaften står han klar til å ønske velkommen til et hyggelig samvær på Solli aktivitetshus, med alt som hører julen til – god mat, en god prat, og ikke minst gaver til både store og små. Det skulle ikke forundre oss om Kjell har gjort en avtale om nissebesøk. Så her er det bare å sende en mail til kjell.kjepperud@outlook.com og melde seg på.

Nyttårsaften

Om det i mange år har vært et tilbud for de som må feire julaften alene, har det vært dårlig med tilbud på nyttårsaften. Men det har lokallaget av Mental Helse tenkt å gjøre noe med.

Klokken 19:00 nyttårsaften åpner dørene seg på Solli aktivitetshus til en hyggelig avslutning på 2023.

Vertskapet lover masse god mat, småkaker og alt som hører til.

Så savner du noen å feire årets siste dag med, så er det bare å melde seg på. Det gjør du ved å vippse 100 kroner til vippsnummer 540319.
Påmeldingsfristen er 15. desember.
Har du spørsmål, er det bare å ringe Ann Kristin Olsen på telefon 92033008.