Nyheter

Ingen skal være alene på nasjonaldagen

Å være alene på store festdager må være ekstra ille. Alle rundt en har noen å feire med, men selv er en av ulike grunner alene på nasjonaldagen.
Dette har organisasjonen HORN, med støtte fra Puls Kafe & Kjøkken, tenkt å gjøre noe med.

Primus motor i HORN, den utrettelige Kjell Kjepperud, har i mange år arrangert julaften her i Nittedal for de som av ulike grunner ikke har noen å feire med.

Men når det gjelder 17. mai, selve nasjonaldagen, har det ikke vært noe tilbud. Nå drar organisasjonen HORN i gang et tilbud om nasjonaldagsfeiring for mennesker som av ulike grunner ikke har mulighet eller lyst til å delta i store sammenkomster!

Selve arrangementet finner sted på Solli aktivitetssenter og starter klokken 11 med taler og sang. Deretter går det slag i slag med enkel, men tradisjonell 17. maimat, hvilket for uinnvidde betyr pølser, kaker og is samt kaffe og mineralvann. Quiz og utlodning hører med.

Skulle det mot formodning bli dårlig vær, blir arrangementet flyttet innendørs i lokalene til aktivitetssenteret.

Kort varsel

Dette arrangementet var noe som kom i stand på kort varsel.

Etter hva Kjepperud opplyser, ble han oppringt av eieren av Puls Kafe & kjøkken, Gunnar Melby. Han er mangeårig sponsor for HORNs julearrangementer. Melby tilbød seg å sponse maten hvis organisasjoen kunne stå for arrangementet.

Så da var det bare å kaste seg rundt, ordne lokale og alt det øvrige som trengs.

Så takket være en sponsor med sosialt sinnelag og god dugnadsånd, trenger ingen å sitte alene på nasjonaldagen. Du ringer HORN på telefon 98 21 69 23 for påmelding. Så tar du tar du med deg godt humør ned til Solli aktivitetssenter og feirer dagen sammen med andre. Påmeldingsfristen er 10. mai.