Nyheter

Alt i rute for alternativ 17. mai på Solli

Alt er i rute før foreningen HORNs alternative 17. mai-arrangement på Solli aktivitetssenter. Det melder en festklar leder for foreningen.

Som tidligere meldt i extraavisen, drar foreningen HORN i gang en alternativ feiring av nasjonaldagen.

Foreningen og dets ildsjel, Kjell Kjepperud, har i mange år arrangert julefeiring for de som av ulike grunner ikke har noen å feire med. Men også 17. mai er det mange som er alene, som av ulike grunner ikke har noen å feire denne dagen med. Dette mente Kjell Kjepperud og HORN var for galt, og når Puls Kafe & Kjøkken stilte opp som sponsor for arrangementet, var det bare å tråkke til.

Kjepperud og resten av ildsjelene i foreningen kastet seg rundt , og på rekordtid fikk man ordnet alt det som må til for en vellykket feiring av nasjonaldagen.

Solli aktivitetssenter stilte sine lokaler til rådighet, kakebakere ble mobilisert og talere stilte opp.
Det eneste den driftige festarrangøren, sikkert motstrebende, må innrømme ikke å ha kontroll på, er været.

Janitsjaren kommer

Ingen 17. mai uten musikkorps. Nittedal og Hakadal janitsjar har meldt sin ankomst. Så her blir det feiende flott korpsmusikk. Både nasjonalsang og andre tradisjonelle sanger er meldt å stå på reportoaret.

Det blir servert pølser og is, brus og kaffe. Så her ligger det an til en hyggelig feiring for de rundt 30-40 påmeldte festdeltakerne.

Taler for dagen hører med, og Marius Egerberg og Kjell Kjepperud vil stå for det. Litt diktopplesning har man også fått ordnet.

Programmet for dagen

11:00: Velkommen – taler ved Marius Egerberg og Kjell Kjepperud. Nittedal og Haladal Janitsjar spiller (pluss evnt. overraskelse. Dikt ved Magne Dybdal.
12:00: Enkel servering, pølser, kaker, kaffe og mineralvann.
13:00: Quiz og premier
14:00: Slutt

Les også

Ingen skal være alene på nasjonaldagen